Share

Lelakimu Yang Dulu (2019) | Episod 15

Pelakon: Sharnaaz Ahmad, Nelydia Senrose, Arryyan Petra, Redza Rosli, Reen Rahim, Nadia Brian, Ungku Hariz, Azizah Mahzan, Riz Amin, Syafnida Shuhaimi, Dato Jalaluddin Hassan, Dian P.Ramlee, Omar Abdullah, Rosnah Johari, Hamidah Wahab, Tash Yong, Rizzuan Rosli, Hanim Shaari dan ramai lagi.

Daliya mula menyatakan rasa hatinya, dan menerima sepenuhnya Hazrul sebagai suaminya. Hazrul berjanji akan memberikan kebahagiaan kepada Daliya. Hazrul panik dan mula mencari Daliya. Semua tempat dicarinya sehinggalah dia ke rumah ibu Maryam. Nazli menyambutnya dan Nazli memerlinya supaya lepaskan Daliya kalau tidak tahu menjaga Daliya. Hazrul hampir bergaduh dengan Nazli kalau bukan Ibu Maryam menghalang Hazrul. Nazli meninggalkan Hazrul dan mengancam Hazrul. Dia sanggup berbuat apa saja jika Hazrul tidak mahu melepaskan Daliya. Dengan sinis Hazrul menjawab, Daliya telah menjadi miliknya dan akan menjadi miliknya sampai bila-bila.
Usai Nazli meninggalkan mereka, Ibu Maryam meminta maaf. Ibu Maryam mula menceritakan semua kepada Hazrul tentang Daliya. Bagaimana Daliya yang dikenalinya. Ibu Maryam mengatakan dari dulu lagi Daliya masih setia dengan Hazrul, walaupun apa yang Hazrul lakukan dulu telah menyakiti perasaannya. Kalau tidak Daliya mungkin sudah meminta permohonan cerai.

Tonton episod penuh di:
http://www.tonton.com.my

Langgan Youtube kami:
► TV3: https://bit.ly/2u3wcJV
► TV9: https://bit.ly/2ML14If
► DS: https://bit.ly/2KuVyXd

Ikuti Instagram kami:
► TV3: https://www.instagram.com/tv3malaysia/
► TV9: https://www.instagram.com/tv9malaysia/
► DS: https://www.instagram.com/dramasangat/
► ST: https://www.instagram.com/senangterhibur/

Leave a Comment