Share

1..2..Jus! (Season 3) (TV9) | Episod 9

Permainan zaman kanak-kanak semua, 1..2.. Jus! kembali menemui penonton dengan musim baru yang lebih menyengat. Saksikan aksi nakal dan sifat keanak-anakan terpendam selebriti-selebriti ini di 1..2.. Jus! Musim ketiga, setiap Jumaat pada 8.31 malam, mulai 14 Ogos 2009, hanya di Saluran Ceria Anda!

Dengan menampilkan Nabila Huda, pelakon genit, petah dan sentiasa riang sebagai pengacara di samping Cat Farish, ikon irama hip hop, penonton tentunya akan merasai keseronokan tanpa henti dan tertawa selama sejam di 1..2 Jus! Nabila mewakili elemen ‘protagonis’ rancangan, memberi dorongan dan sorakan kepada peserta-peserta manakala Cat Farish berperanan ‘antagonis’, menduga peserta di samping merangsang mereka meragui kebolehan diri masing-masing.

Gurau senda di kalangan pengacara sudah tentun menceriakan lagi 1..2 Jus! yang turut menampilkan barisan artis mengagumkan. Jangan lepaskan peluang untuk menyaksikan telatah mencuit hati selebriti-selebriti seperti Nabil Mentor, Azhar Sulaiman, Rina Omar, Rebecca, Sazzy Falak, Raja Farah, Nubhan, Marsha, Awal Ashaari, Diddy, Kefli, Marion Counter, Jaclyn Victor, Faizal Tahir, Alif, Farhan, Juliana Evans, Tomok, Aweera dan ramai lagi.

Tonton episod penuh di :
http://www.tonton.com.my
https://www.youtube.com/user/TV9MALAYSIA

Leave a Comment